Frem til nå er det 76 bad som er ferdig, det er flott!

Det har selvfølgelig vært utfordringer underveis og det vil det alltid være i et slikt stort prosjekt. Frem til nå har mange både arbeidere og beboere vært syke med Covid. Det var en periode veldig mange borte fra jobb på grunn av sykdom. Mye arbeid skal tas igjen når arbeidsfolkene kommer tilbake. Det er ikke enkelt å få tak i nye folk til å gjøre disse jobbene.

Fremdriftsplan er et levende dokument og dermed er det vanskelig å hele tiden oppdatere dette ut til beboerne. Det som er viktigst å vite er når de begynner, når man får vann på kjøkkenet og når de er ferdig. Alt annet imellom er et arbeidstog som jobber seg igjennom leiligheten. Det kan være at de bare er innom et sted noen minutter for så å gå videre. Forsinkelser vil kunne komme, uforutsette ting vil skje innimellom. Men da prøver man etter beste evne å ta dette igjen.

Vi vil prøve å legge ut rekkefølgen på hvor man skal jobbe på hjemmesiden. Det vil ikke bli jobbet i 3 uker i juli.

Husk det er mennesker som er på jobb og ikke roboter.

BYGR

Dette er nettsiden du bruker for å gjøre dine valg på badet/badene dine. Du får en sms-melding som kanskje ser litt rar ut, men sånn er systemet. Ikke noe å gjøre med det.

SMS melding som du som beboer får fra AF er slik:

Hei «navn på beboer», du har blitt invitert til å delta som kjøper av boligen «adressen din» i Trolldalen 1 BRL (Rekkehus/blokk). For å godta din invitasjon, se link sendt på epost. Hvis du ikke har mottatt eposten, vennligst sjekk spam mappen.

Viktig at meldinger herfra blir lest. Dersom du har fått slettet melding, gi oss beskjed, så sendes den på nytt.

Dersom du ikke har mail, si i fra så hjelper vi deg med bestillingen.

All kommunikasjon med AF skal skje via Bygr.

Hvis du vil se hva du har valgt (og signert på) i Bygr finner du det hvis du trykker på Budsjett inne på din bruker i Bygr.

Rekkehus: Det blir et møte før de skal i gang med arbeider i leilighetene. Her vil det bli forklart hva som skal gjøres og hva som er mulig. Dette er i tillegg til forbefaringer i hver enkelt leilighet. Forbefaring avtales med hver enkelt beboer. Utevann blir gjort forskjellig utifra leilighetstype. Her blir det mange ulike løsninger.

Blokkene: Strøm blir oppgradert i blokkene. Det blir satt opp nye strømskap under eksisterende skap i blokkene. En oppgradering som må til på grunn av at vi bruker mer strøm. Utvendig trafo vil også bli oppgradert.

Oppgangene i blokkene blir malt og gulvene vil bli bonet.

Flisvalg: Det er ikke mulig å velge andre fliser enn de som er i showrommet. Der er det 6 fliser å velge imellom. Det er 1 flis som er en ren veggflis, de andre 5 kan man bruke både på vegg og gulv.

Showrommet er åpent hver dag mellom 08-15.

Sanitæranlegg ute fungerer godt, og de er rene. Husk å lukke dørene godt.

Parkering på brannbilveien er kun nå i prosjekttiden. I utgangspunktet er det ment for de som må flytte bilen ut av garasjen. Lading kan være et problem, vi jobber med det.

Styret/prosjektgruppa:

Prosjektgruppa, jobber med dette hele tiden, vi er heldige som har folk som kan jobbe med dette hele tiden. Vi samkjører oss godt. Styret og prosjektgruppa snakker sammen hele tiden.

Vi tenker det er greit at dere vet at vi bruker et sted mellom 100-120 timer hver uke på prosjektet. Det går masse tid til dette. Det blir ringt og sendt meldinger til oss hele døgnet. Vi prøver å serve dere så godt vi kan. Det hender at det glipper litt, og da er det fint med en påminnelse.

Vi liker å jobbe med dette, vi har valgt å gjøre dette, men familiene våre har ikke valgt det. Det er lov å tenke seg om før man ringer eller sender meldinger i helger og sent på kvelden. Haster det så tar man selvfølgelig kontakt!

Bruk hjemmesiden vår www.Trolldalen1.no. Der ligger det mye nyttig informasjon.

Det er to Facebook-sider organisert av beboerne. Disse har styret ingenting med å gjøre. Det blir stilt spørsmål her som bør stilles til styret eller AF. Still spørsmål rett sted.

Bruk hodet og tenk over hva som blir skrevet. Det er ikke greit å gå rett på person.

Bruk takt og tone når dere snakker med folk. Trusler har kommet, får vi høre det, blir det anmeldt. Vi må kunne skille på sak og person. Tenk deg om før du skriver noe. Fint med info sider, men med måte. Mange som er medlem av disse sidene bor ikke i borettslaget lenger.

Vi har vært igjennom alle de store prosjektene når denne rørrehabiliteringen er ferdig.

Ifølge AF og VBBL er Trolldalen et meget godt vedlikeholdt borettslag og styret har god kontroll. VBBL mener at dere som beboere er godt ivaretatt!

Vi er stolt av borettslaget vårt!

Mvh

Styret i Trolldalen 1 brl.